Großes Teilnehmerfeld aus Schweden freut sich auf Timmendorfer Strand

Spa och Löparweekend
Ostseelauf Timmendorfer Strand

23 Mars
Vi åker tidig morgon och tar oss med färja över Helsingborg-Helsingör, Rödby-Puttgarden. Fram emot sen eftermiddag kommer vi till vårt fina hotell Maritim Seehotell, precis vid Timmendorfer strand där loppen går. På hotellet har vi tillgång till Spa, gym ,bastu och ångbad. Denna första kväll laddar vi på egen hand efter tycke och smak.

24 Mars
Efter en härlig hotellfrukost är det dags för loppet, med på resan finns reseledare som hjälper till med nummerlappar och annat praktiskt. För er som inte skall springa loppet så finns det här möjlighet att njuta av egen tid på hotellet eller gå ut och heja på de som springer. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

25 Mars
Efter en god natts sömn och frukost checkar vi ut och åker till Burg. Här har vi möjlighet att handla smått och gott hos Nielsens Discount innan vi åker med samma färjesträckor som tar oss hem till Sverige igen.